Over Ons

Over ons

Een webshop met niet alleen afbeeldingen van de producten, maar waar u ook alle informatie kunt vinden die u nodig heeft. Geschreven zodat ook de niet-deskundige autoliefhebber de informatie begrijpt. Webshops waar u producten kunt kopen die algemeen verkrijgbaar zijn, maar ook unieke producten, die in u een reguliere winkel voor auto onderdelen alleen kunt bestellen. En dan vaak alleen tegen de hoofdprijs! Een webshop voor degene die zijn auto wilt pimpen, die zijn auto heeft om er mee gezien te worden, of die zijn auto alleen ziet als een functionele noodzakelijkheid.

Kortom: een webshop voor iedereen die een auto heeft! En het bleek een enorme hit. Met honderden unieke bezoekers per dag hadden wij blijkbaar een behoefte in de markt voor autoaccessoires blootgelegd. Blijkbaar was Nederland toe aan een webshop die méér doet dan alleen verkopen. Een webshop die méér biedt dan mooie plaatjes: maar ook informatie, specificaties en reviews van gebruikers weergeeft.

Verschillende webshops

Onze verschillende webshops, zoals www.zijwindschermen.nl, www.wieldoppen.nl, www.fietsendragerpartner.nl etc… opereren onder de paraplunaam SKeL-BV.nl en zijn allemaal gebouwd met het streven naar de ultieme klantvriendelijkheid. Dit vindt u terug in de makkelijke manier waarop u uw producten kunt vinden, de duidelijke afbeeldingen, de heldere informatie, snelle betalingscheckout en de servicegerichte klantenservice.

Elke shop heeft zijn eigen product-specialist, zodat u altijd te woord wordt gestaan door een deskundige medewerker. Stuk voor stuk autoliefhebbers die weten waar ze over praten.

U kunt uiteraard ook uw vraag mailen naar info@skel-bv.nl. SKeL-BV.nl: de meest uitgebreide webshops voor al uw autoaccessoires!

Naar boven
14 dagen retourrecht Op uw gemak beoordelen
Veilig online betalen iDeal, Paypal via Mollie
Verzending via Post NL Bezorging voor €6,95